vodácký areál Praha

Poděkování dobrovolníkům a fanouškům

Když se před několika měsíci rozhodlo o uspořádání Mistrovství Evropy ve vodním slalomu v Praze – Troji 2020, neměli jsme konkrétní představu, jestli a jak se šampionát podaří připravit. I v těchto těžkých časech se ale povedlo něco nezapomenutelného a bez Vaší pomoci by to nebylo možné. Proto chceme těmito slovy projevit uznání a velký vděk celému organizačnímu výboru, pilné práci dobrovolníků a všem fanouškům vodního slalomu za podporu.

 

V Praze – Troji se i letos podařilo uspořádat skvělý šampionát, který i přes přísná hygienická opatření a omezení pohybu fanoušků dokázal přinést nezapomenutelné události. Rozsekla se olympijská nominace, rozdělily se evropské kovy. To vše bylo podtrženo krásným slunečným počasím. 
„Velké díky patří nejen celému organizačnímu výboru, ale zejména dobrovolníkům, kteří i letos přijeli do Troje pomoci, a bez kterých by tak velká akce, jako je evropský šampionát, nebylo možné zorganizovat,“ poděkoval ředitel organizačního výboru Jiří Rohan. „Věřím, že i příští rok se v podobném počtu potkáme za příznivějších okolností v rámci příprav Světového poháru ve vodním slalomu 11. až 13. června 2021,“ dodal.

Ještě jednou DÍKY!