vodácký areál Praha

Troja florbal cup 2011

2011_floorbal_cupDruhý lednový víkend se sešli všichni vodáci hrající florbal v Praze, při příležitosti 4. ročníku známého Troja Florbal Cupu. Přihlásilo se rekorních 20 týmů, které si to od sobotního rána rozdávaly v základních skupinách o postup do nedělních vyřazovacích bojů.

Sobotní společenský večer zpříjemnilo vystoupení skupiny Take a Shower a již profláklé vodácké kapely Sjetý noty. Lidé se bavili, tancovali a pili až do pozdních večerních hodin, ale většina účastníků měla na mysli, že vyřazovací boje začínají brzy ráno.

2011_floorbal_cup_2Veliké překvapení se zrodilo hned ve druhém zápase, kdy obhájci titulu z loňského roku USK Praha A byli vyřazeni a tím připraveni o možnost titul obhájit. O zajímavé okamžiky, krásné góly a vypjaté situace nebyla nouze a vše vyvrcholilo velkým finále kde se střetly týmy ŠKP Bratislava a Kadaně. Velice dobře fyzicky připravení slováci, letos jediní zahraniční účastníci, dokázali turnajem proplout s velikou jistotou a převahu ukázali i ve finále které ovládli a poprvé celý turnaj vyhráli. Druhé místo zaslouženě patří tymu Kadaně. O třetí místo bojoval tým z Děčína s domácím týmem USK Praha B a po zasloužené výhře jim patří třetí příčka v letošním turnaji.

 

 

Letošní ročník se znovu opravdu vydařil. Úroveň hráčů každoročně roste  a spolu se stoupajícími počty týmu se máme na přístí rok opravdu na co těšit. V roce 2012 u 5. ročníku Troja Florbal Cupu naviděnou.

{jcomments on}